Opbevaringstjenester

Vi er mere end blot opbevaring

Vi er mere end blot opbevaring

City Self-Storage tilbyder markedets bredeste udvalg af ekstratjenester til dig som skal flytte eller opbevare. Vi hjælper dig med tjenester som gør flytningen til vores anlæg nemmere.

Opbevaringstjenester

Vi er mere end blot opbevaring

City Self-Storage tilbyder markedets bredeste udvalg af ekstratjenester til dig som skal flytte eller opbevare. Vi hjælper dig med tjenester som gør flytningen til vores anlæg nemmere.

Til erhverv med mulighed for varehåndtering

Når man lejer et opbevaringsrum, kan man låne en gratis trailer i et døgn ved indflytning.

Opbevaringslager på Østerbro

Lad os vise dig rundt

Tænker du på, hvordan det ser ud på en City Self-Storage- afdeling? Vi har lavet en virtuel fremvisning, hvor du selv kan navigere rundt på vores afdelinger.

Billige priser på leje af trailer

Vi har trailere til leje ved 2 afdelinger i København. Trailerne er rummelige, lukkede og låsbare, og de kan køres med dit almindelige klasse B kørekort. Trailerne har plads til et lille flyttelæs, og kan let manøvres rundt i små gader.

flyttehjelp-til-lageret

Flyttehjælp fra flyttefirmaer vi kan anbefale

Vi tilbyder flyttetjenester og transport gennem dygtige samarbejdspartnere, og vi kan hjælpe dig, uanset om du trænger til hjælp til at bære eller hjælp med større flyttelæs.

Kundefeedback

Dette siger vores kunder om os

For os er kundefeedback den drivende faktor i arbejdet med at udvikle vores faciliteter, produkter og tjenester, så vi kan blive en endnu bedre udbyder.


Hjælpsomme ansatte. Både bestilling og opsigelse gik nemt. Jeg kommer helt klart til at bruge City næste gang jeg trænger til opbevaringsrum.
Synes altid den personlige betjening har været top, lige fra starten til jeg nu har opsagt mit rum. Kan kun anbefale med 5 stjerner.
Jeg har været kunde i en årrække, og jeg kan ikke finde på noget at brokke mig over – gode lagerlokaler og fin service.
Vi har brugt City Self Storage i Albertslund i 3 år, og vi har været yderst tilfredse. Rummet har været fint og let tilgængeligt, der har været meget fine tilkørselsforhold, så vi kunne komme helt tæt på rummet med bil. Når vi har haft behov for personlig hjælp, har personalet ALTID været meget hjælpsomme og venlige og altid i godt humør. Vi kan varmt anbefale City Self Storage i Albertslund!

Karen Lau Diekmann

I forbindelse med en flytning havde jeg brug for opbevaring af mine møbler i 4 måneder. Jeg undersøgte markedet og kom hurtigt frem til City-self-storage i Hvidovre. Jeg fandt prisen meget rimelig sammenlignet med andre storageløsninger og det tiltalte mig meget, at der ingen bindingsperiode var. Jeg blev mødt af flinke og smilende medarbejdere både ved 'ind- og udflytning', hvilket også var et plus. Jeg vil til enhver tid anbefale City-self-storage i Hvidovre til venner og bekendte.

Bodil Porse Nielsen

Vælg dit nærmeste lager

Vi har fem afdelinger i Storkøbenhavn og en i Odense

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose