Karrieremuligheder

At arbejde hos City Self-Storage

At arbejde hos City Self-Storage

Ønsker du at blive en del af City Self-Storage? Hos City Self-Storage forsøger vi at tiltrække, motivere og udvikle engagerede mennesker.

Logo butik
Logo butik

Karrieremuligheder

At arbejde hos City Self-Storage

Ønsker du at blive en del af City Self-Storage? Hos City Self-Storage forsøger vi at tiltrække, motivere og udvikle engagerede mennesker.

Logo butik

Kundeservice

Vi sætter kunden i centrum

Vi er altid på jagt efter service-mindede og kundefokuserede personer, som drives af – og kan lide – udfordringer. Hos os kan du se frem til en konkurrencedygtig fast løn, præstationsbaseret bonus samt oplæring og udvikling i et kreativt samarbejdsmiljø. Årligt deltager vi i den internationale medarbejderundersøgelse Great Place to Work, og vi er stolte af at se flere af vore lande være blandt dem med højeste pointsum i de respektive arbejdsmarkeder. Selv fejrer vi ekstraordinære præstationer og holdninger i et årligt storstilet event kaldet CSS Awards.

Vi mener, at vores medarbejdere er vores største aktiv, og at gode medarbejdere er vores særlige kvalitet i self-storage-branchen. Vi værdsætter positiv tænkning, engagement, store smil og passion for at levere et godt produkt.  Og vi er i denne sammenhæng vældigt glade for at være blevet tildelt udmærkelsen European Site Manager de sidste fire år og European customer service Award (2012) under den årlige europæiske self-storage-konference. Vi søger kontinuerligt efter dygtige ansatte, både til heltids- og deltidsstillinger. For at blive vurderet til en stilling, kan du sende en uopfordret ansøgning.

Vores Vinkel

En medarbejders perspektiv

Vi er draget til vores afdeling i Albertslund ved den smukke røde mølle på Roskildevej 5. Her skal vi mødes med Freja, 22, der har været site relief på afdelingen siden oktober 2018, og vi skal tale lidt om, hvordan det er at være medarbejder i City Self-Storage.

Hvad er din fornemmeste opgave som medarbejder i City Self-Storage?

“Det må være kundekontakten. At kunderne kommer ind til et smil, og bliver budt på en kop kaffe og en sludder. Og så helt sikkert at være problemløser. Kunderne har meget forskellige problemer, som har brug for forskellige løsninger – og her kommer vi ind! Jeg kan mærke med det samme, når problemet er løst og kundernes bekymringer er væk. Dét må være min fornemmeste opgave.”

Hvordan ser din arbejdsdag ud, når den er sjovest?

“Det må man jo nok ikke sige, men jeg synes faktisk, det er sjovest, når der er lidt udfordringer. Så skal hjernen aktiveres for at tingene bliver løst. Men også helt banale ting, som at gå rundt på og omkring lagerbygningen og holde øje med at alt er, som det skal være – det er hyggeligt!”

Hvilke kompetencer sættes mest på prøve og trænes i hverdagen i City Self-Storage?

“Det er jo nok balancen mellem salg og service – at lukke et salg, som er til fordel for både CSS og kunden. Det er jo en forhandling. Sat helt på spidsen er det forhandlingsevnen, der sættes på prøve og trænes – for det er noget, vi skal hver dag.”

Vil du vide mere om vores lagerløsninger?

Vi er eksperter i ryddelige rum

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose