Kundehistorier

Vores glade kunder fortæller

Vores glade kunder fortæller

Læs hvad nogle af vores tilfredse kunder kan fortælle om deres erfaring med brug af vores tjenester.

Åbning af porten til lageret
Åbning af porten til lageret

Kundehistorier

Vores glade kunder fortæller

Læs hvad nogle af vores tilfredse kunder kan fortælle om deres erfaring med brug af vores tjenester.

Åbning af porten til lageret
Børn fra Gaden går til skolen til Gadens Børn

Hvem passer på børnene på gaden?

Vi i City Self-Storage har haft en tryg og god opvækst. Det er langt fra tilfældet for alle børn, og mange vokser op i en utryg og ustabil hverdag. I Indien har Gadens Børn taget ansvaret på sig, og netop derfor er det vigtig for os at støtte dem.

backpacking opbevaring

Backpacking blev en mulighed med et opbevaringsrum

Emilie havde boet i Oslo i 5 år, da hun besluttede sig for at backpacke. Læs hvordan et opbevaringsrum gjorde det muligt.

Sindre ved opbevaringsrummet

Sparer penge i sommerferien ved at opbevare

Sindre skal flytte ind i en ny lejlighed til efteråret, og sparer penge henover sommerferien ved at leje et opbevaringsrum i stedet for at betale husleje, når han ikke er i byen. Læs hvordan dette fungerer!

City Self-Storage og Peter

Skulle flytte, hvis DVD’er skulle kunne være i hjemmet

Vi har alle en interesse, der giver os stor glæde i hverdagen. Peter (52) er filmelsker, og hans DVD-samling har vokset sig så stor, at det blev nødvendigt med ekstra opbevaringsplads.

Økomaling.dk på varelager City Self-Storage

En uundværlig hjælp, der giver mere tid

Steen Rasmussen, indehaver af Økomaling.dk, får mere tid til at udføre rådgivning ved at leje lager hos City Self-Storage. Varehåndteringen og den fleksible lagerløsning er en uundværlig hjælp i det daglige.

Kundefeedback

Dette siger vores kunder om os

For os er kundefeedback den drivende faktor i arbejdet med at udvikle vores faciliteter, produkter og tjenester, så vi kan blive en endnu bedre udbyder.


Vi har brugt City Self Storage i Albertslund i 3 år, og vi har været yderst tilfredse. Rummet har været fint og let tilgængeligt, der har været meget fine tilkørselsforhold, så vi kunne komme helt tæt på rummet med bil. Når vi har haft behov for personlig hjælp, har personalet ALTID været meget hjælpsomme og venlige og altid i godt humør. Vi kan varmt anbefale City Self Storage i Albertslund!

Karen Lau Diekmann

I forbindelse med en flytning havde jeg brug for opbevaring af mine møbler i 4 måneder. Jeg undersøgte markedet og kom hurtigt frem til City-self-storage i Hvidovre. Jeg fandt prisen meget rimelig sammenlignet med andre storageløsninger og det tiltalte mig meget, at der ingen bindingsperiode var. Jeg blev mødt af flinke og smilende medarbejdere både ved 'ind- og udflytning', hvilket også var et plus. Jeg vil til enhver tid anbefale City-self-storage i Hvidovre til venner og bekendte.

Bodil Porse Nielsen

Vælg dit nærmeste lager

Vi har fem afdelinger i Storkøbenhavn og en i Odense

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose