4 råd til at gøre din bolig salgsklar

Når du er klar til at sælge din bolig, skal den helst sælges hurtigst muligt. Med enkle tiltag kan du forkorte liggetiden yderligere og få den bedste salgspris.

Det danske boligmarked er fortsat sælgers marked, så hvis du allerede har fundet drømmehjemmet, og blot mangler at sælge din nuværende bolig, er du i held. Læs med her, hvor vi kigger på fire råd, der kan gøre din bolig salgsklar.

Med sælgers marked burde det ikke være svært at blive salgsklar. Vores fire råd er simple: ryd op og gør rent; fiks småskavanker; pak overflødige ting væk; og gør det hyggeligt.

Ryd op og gør rent

Når du skal have fremvisning af din bolig, kan du ikke gøre rent med en søsters hånd. Gå dit hjem efter i krogene, og få ryddet op garagen, skuret, loftet og kælderen – og også i køkkenskufferne. Der skal også være en grundig rengøring med bl.a. afkalkning af badeværelset og rengøring af ovnen. Ja, og tag også lige og få pudset vinduerne – og måske skulle du også tage et kig på vildfarne ledninger?

Fiks småskavanker

Mange små skavanker rundt omkring i en bolig kan virke overvældende for potentielle købere. Så få efterspændt køkkenlågerne, så der ikke hænger, og dørhåndtagene, så køber ikke pludselig står med det i hånden. Fiks også den dryppende vandhane og de punkterede ruder, og få radiatorerne luftet ud. Skaller malingen af vindueskarmene, så giv dem lige en omgang maling, så de ser friske ud.

Pak overflødige ting væk

Fjern så mange møbler som muligt, så rummene ser åbne og store ud. Husk at beskytte møblerne med bobleplast og flyttetæpper, når du fjerner og opbevarer dem, så de ikke tager skade undervejs. Få også fjernet pyntegenstande, smånips fra vindueskarmene og bøger. Pak tingene ind i silkepapir eller bobleplast, og saml det i en lille pap- eller plastkasse. Brug en bogkasse (en lille bogvenlig papkasse) til bøgerne. Få både bobleplast, flyttetæpper, flyttekasser og bogkasser her.

Gør det hyggeligt

Når din bolig er ryddelig, ren, funktionel og klar til fremvisning, kan du give den det sidste touch. Sæt nye stearinlys i stagerne, køb eller pluk friske blomster til vaserne, og stil evt. lidt snacks og kaffe og te frem. Og lad være med at gå med de potentielle købere, når de kigger rundt. Fortræk dig, og lad dem forestille sig med et liv i din salgsklare bolig.

Hvor skal du gøre af det?

En stor del af klargøringen til et salg handler om at få ryddet overflødige ting af vejen. Og det går ikke at smide de hele i garagen, skuret, loftet eller kælderen, for her skal der jo også ryddes op. Start med at leje et lille opbevaringsrum på et eksternt lager, hvor du har plads til et par enkelte møbler og flyttekasser. Senere kan du få et større rum, så du er klare til hele flytningen. Tag en snak med vores opbevaringseksperter her eller reservér et opbevaringsrum her.

Pøj pøj med salget!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Hvad skal gøres dagen inden flytningen?

I morgen står slaget med flytningen, og den lange proces er snart overstået. I dette sidste indlæg i flytteserien ser vi på de allersidste ting, der skal klares inden flytningen.

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

En uge før flytning er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende. Forhåbentlig har du fået klaret mange af de vigtigste ting. I dette indlæg stiller vi skarpt på de gøremål, der kan klares en uge inden flytningen.

Hvad skal gøres to uger inden din flytning?

Når der er 2 uger inden flytning, er det på tide at få sat fart i sagerne, så du slipper for at stresse unødvendigt de sidste dage op til din flytning. I dette indlæg sætter vi fokus på de sidste to uger op til flytningen.

en måned før din flytning

Hvad skal klares en måned før din flytning?

Der er en måned til, du flytter, og du kan mærke, det begynder at nærme sig. Vi har samlet en liste over, hvad du skal huske at gøre så du får det hele med. I dette indlæg sætter vi fokus på den sidste måned inden flytningen.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose