Tips og tricks til et ryddeligt hjem

Et ryddeligt hjem behøver ikke at kræve en stor indsats, eller være en overvældende opgave. Med små tricks i hverdagen, kan du nemt få et ryddeligt hjem.

Hvordan holder man det ryddeligt?

Du kender sikkert en, der altid har det ryddeligt derhjemme. Uanset hvilken dag på ugen eller tid på døgnet ser det poleret ud, men du aner ikke hvordan. Et af triksene er at have små rutiner i løbet af dagen, og tage lidt ad gangen. Enkle rutiner, som kan gøre det mindre rodet er:

  • Ryd op imens du laver mad
  • Ryd af bordet lige efter maden
  • Tøm opvaskemaskinen, når den er færdig (gerne om morgenen – så er det ryddeligt, når du kommer hjem)
  • Smid embalage ud med det samme
  • Brug bokse og kurve, så der ikke ligger småting og roder

Det virker meget uoverskueligt, når man tænker på det, men tag en lille ting af gangen, og få det indarbejdet som en rutine. Pludselig gør du det helt uden at tænke over det!

system i tingene

Hvis du ikke har bestemte pladser, dine ting skal ligge på, er det klart, at det bliver rodet. Hvis du bruger lidt tid på at lave et system derhjemme, som fungerer for dig og måden, du bruger tingene på, kan du også få et mere ryddeligt hjem – og måske et mere ryddeligt hoved.

Ser det altid rodet ud?

Måske har du ganske enkelt for mange ting. Så kan alternativet være at smide ud, sælge eller opbevare. Bor du i en lille lejlighed nu, men skal flytte i en større senere, kan du sætte stolen, som altid står i vejen, eller lampen, du egentlig ikke har plads til, til opbevaring hos os, indtil du får bedre plads.

Svært at ændre vaner

Har du en dårlig vane med at smide tøjet på gulvet om aftenen, vente for længe med at få tømt opvaskemaskinen, eller orker du ikke at folde tæppet efter brug – for det skal jo snart bruges igen? Det er rigtig svært at ændre vaner, men undgå at bruge dette som en undskyldning. Bare se at få det startet op nu, så du måske kan holde årets nytårsforsæt.

Har du spørgsmål om vores opbevaringsrum? Tag gerne kontakt med os her.

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose