Tips og tricks til et ryddeligt hjem

Et ryddeligt hjem behøver ikke at kræve en stor indsats, eller være en overvældende opgave. Med små tricks i hverdagen, kan du nemt få et ryddeligt hjem.

Hvordan holder man det ryddeligt?

Du kender sikkert en, der altid har det ryddeligt derhjemme. Uanset hvilken dag på ugen eller tid på døgnet ser det poleret ud, men du aner ikke hvordan. Et af triksene er at have små rutiner i løbet af dagen, og tage lidt ad gangen. Enkle rutiner, som kan gøre det mindre rodet er:

  • Ryd op imens du laver mad
  • Ryd af bordet lige efter maden
  • Tøm opvaskemaskinen, når den er færdig (gerne om morgenen – så er det ryddeligt, når du kommer hjem)
  • Smid embalage ud med det samme
  • Brug bokse og kurve, så der ikke ligger småting og roder

Det virker meget uoverskueligt, når man tænker på det, men tag en lille ting af gangen, og få det indarbejdet som en rutine. Pludselig gør du det helt uden at tænke over det!

system i tingene

Hvis du ikke har bestemte pladser, dine ting skal ligge på, er det klart, at det bliver rodet. Hvis du bruger lidt tid på at lave et system derhjemme, som fungerer for dig og måden, du bruger tingene på, kan du også få et mere ryddeligt hjem – og måske et mere ryddeligt hoved.

Ser det altid rodet ud?

Måske har du ganske enkelt for mange ting. Så kan alternativet være at smide ud, sælge eller opbevare. Bor du i en lille lejlighed nu, men skal flytte i en større senere, kan du sætte stolen, som altid står i vejen, eller lampen, du egentlig ikke har plads til, til opbevaring hos os, indtil du får bedre plads.

Svært at ændre vaner

Har du en dårlig vane med at smide tøjet på gulvet om aftenen, vente for længe med at få tømt opvaskemaskinen, eller orker du ikke at folde tæppet efter brug – for det skal jo snart bruges igen? Det er rigtig svært at ændre vaner, men undgå at bruge dette som en undskyldning. Bare se at få det startet op nu, så du måske kan holde årets nytårsforsæt.

Har du spørgsmål om vores opbevaringsrum? Tag gerne kontakt med os her.

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose