Dit Pulterkammer bliver en del af City Self-Storage

Med sine 5 lagerhoteller i Jylland bliver Dit Pulterkammer en del af City Self-Storage.

Dit Pulterkammer bliver til City Self-Storage

Self Storage Group ASA er stolt af at annoncere, at Dit Pulterkammer bliver en del af vores City Self-Storage brand. Derfor bliver det muligt for os at tilbyde opbevaringsplads både på Sjælland, Fyn og i Jylland med Dit Pulterkammers fem veletablerede afdelinger fordelt i Aarhus, Randers og Kolding.

Udviklingen i de her områder i Jylland går lynende stærkt. Med tiltagende urbanisering og mindre boliger vokser behovet for ekstern opbevaring, og det er vi glade for at kunne komme til at tilbyde,” fortæller vores Country Manager Martin Vismark.

Afdelingerne i Jylland er placeret i nogle af de hurtigst voksende områder i Danmark, og vi ser derfor frem til at udvide vores tilbud til også at dække disse områder. Med Dit Pulterkammers fem afdelinger i Jylland, bliver City Self-Storage en national udbyder af opbevaringsløsninger, og én af Danmarks største udbydere. Vi glæder os til at møde vores nye kolleger og kunder i løbet af 2021.

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage Danmark A/S er et urbant koncept med udleje af opbevaringsplads i Storkøbenhavn og Odense. City Self-Storage Danmark er et selskab i Self Storage Group ASA. Koncernen udvikler og driver opbevaringscentre i Danmark, Sverige og Norge. Vi har mere end 100 afdelinger i Skandinavien og over 115.000 kvadratmeter opbevaringsplads til udleje. I City Self-Storage har vi flere afdelinger, der sælger flyttetilbehør og pakkemateriale, emballage og tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Vores kunder er både private og virksomheder.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

Gang med opbevaringsrum i Albertslund

Spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund

Vi er stolte af at kunne åbne for vores spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund. Få mellem 8m2 og 40m2.

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose