Eksperter i brug af bobleplast

Bobleplast og bølgepap


Når du skal transportere dine møbler, billeder og spejle, er bobleplast og bølgepap uundværlige redskaber. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du bruger bobleplast og bølgepap bedst.


Eurobox og City Self-Storage

Eksperter i brug af bobleplast

Bobleplast og bølgepap


Når du skal transportere dine møbler, billeder og spejle, er bobleplast og bølgepap uundværlige redskaber. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du bruger bobleplast og bølgepap bedst.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Fordelene ved brug

Fordele ved bobleplast

 • Nem at binde om møbler og genstande
 • Beskytter mod ridser og hakker
 • God til at poppe, når flytningen er stressende

Fordele ved bølgepap

 • Nem at klippe til, så det passer til møbler
 • Beskytter mod slag og hakker
 • Særligt velegnet til at beskytte hjørner

Tips

Rigtig brug af bobleplast


 • Bobleplast har to sider; en flad side og siden med bobler. Siden med boblerne skal vendes ind mod det, der skal beskyttes, så det stadig virker, selvom der går hul på et par bobler.
 • Når det er den boblede side, der skal vende indad, så kan bobleplasten efterlade små runde mærker på tingene, så start med at pakke de pæne glas ind i f.eks. silkepapir, og så bobleplast bagefter.
 • Sørg for at fastgøre bobleplasten med tape, når du binder møbler og genstande ind, så det ikke glider af under transport.
Flyttebutik tape
scissors-1986602_1280

Brug sammen

Brug bobleplast sammen med bølgepap


Nogle møbler og ting har brug for ekstra beskyttelse, og derfor kan det være en god idé et pakke det ind i både bobleplast og bølgepap.

 • Indpak først genstanden i bølgepap og fastgør pappen med tape. Husk at klippe bølgepappet til, så det passer perfekt rundt om hjørner.
 • Rul derefter bobleplast uden om bølgepappen – husk at have boblerne ind mod genstanden! Fastgør bobleplasten med tape.

Særligt billeder og spejler har godt en sådan en dobbeltmanøvre. Læs vores guide til at pakke billeder og spejle ind her.

Skal du til at flytte, og skal pakke møbler, spejle og andet indbo ned, men mangler det vigtige bobleplast og bølgepap? Du kan nemt bestille bobleplast her i vores onlinebutik, og også bølgepap kan bestilles.

Opbevaringsrum til forskellige behov

Se alle vores guides >

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år


Opbevaringsrum 10 kvm fyldt med flyttekasser og møbler

Størrelsesguide

Vi har udformet nogle illustrationer og videoer der viser hvordan du får plads til mest muligt på de forskellige rumstørrelser. Oftest er der plads til mere end man lige tror.

Tre ruller bølgepap

Eksperter på opbevaring af spejle og billeder

Flyttedagen er kommet, og du tænker måske over, hvordan du skal pakke og transportere billeder og spejle, som du har samlet gennem årene.

Nærbillede af tangenter og knapper på keyboard

Eksperter på opbevaring af hvidevarer

Elektronik og hvidevarer er ofte nogle af de mest værdifulde ting, vi har i vores hjem. Derfor er det særligt vigtigt at passe godt på dem, når du pakker, flytter og opbevarer.

Reserver et rum uforpligtende i dag

Vi kan reservere rummet for dig – uden forpligtelse


City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose