Skip to content

Ny hjemmeside for City Self-Storage Danmark

City Self-Storage har nu lanceret en ny hjemmeside i Danmark. Vi skal imødekomme forventninger og krav fra vores kunder, som ønsker selvbetjening via nettet og mobilen.

Den nye hjemmeside er tilpasset alle platforme, og gør opbevaring, flytteservice og flyttetilbehør endnu mere tilgængeligt.

Lanceringen sker som en naturlig forlængelse af den digitale udvikling City Self-Storage har været igennem de seneste 5 år.

– Med brug af seneste teknologi sikrer vi, at vi er på forkant med den generelle udvikling inden for online brugervenlighed, og at vi imødekommer de krav, som vore nuværende og kommende kunder stiller til en professionel opbevaringsvirksomhed, siger Christian Norborg, administrerende direktør i City Self-Storage Danmark.

Opbevaringsrum kan også bestilles direkte fra nettet, og vores online flyttebutik gør det muligt at gøre det samme med flyttetilbehør. Cityselfstorage.dk indeholder hjælpeværktøjer, som gør det intuitivt og bekvemt at handle med City Self-Storage, og servicen er i højsædet.

– Her lægges der særlig vægt på vores pladsberegnerfunktion og vores chat. Vi har skabt en platform som nemt konverterer til mobile brugere, og hvor brugervenlighed og funktionalitet er vigtige parametre for at imødekomme vores kunders ønsker og krav. Jeg er meget imponeret over resultatet, og er sikker på at den vil blive godt modtaget af vore nuværende og kommende kunder, siger Norborg.

For mere information kontakt

Christian Norborg,  administrerende direktør
Tlf:  30 94 94 61

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

Fra torsdag d. 23. april åbner vi vores butikker for kunder igen. Velkommen hos os til en tryg handel med flyttetilbehør og leje af opbevaringsplads.
Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).
Prøv vores nye pladsberegner

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.
Nu kan du også betale med MobilePay

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.
*
*
*