Skip to content

Ny hjemmeside for City Self-Storage Danmark

City Self-Storage har nu lanceret en ny hjemmeside i Danmark. Vi skal imødekomme forventninger og krav fra vores kunder, som ønsker selvbetjening via nettet og mobilen.

Den nye hjemmeside er tilpasset alle platforme, og gør opbevaring, flytteservice og flyttetilbehør endnu mere tilgængeligt.

Lanceringen sker som en naturlig forlængelse af den digitale udvikling City Self-Storage har været igennem de seneste 5 år.

– Med brug af seneste teknologi sikrer vi, at vi er på forkant med den generelle udvikling inden for online brugervenlighed, og at vi imødekommer de krav, som vore nuværende og kommende kunder stiller til en professionel opbevaringsvirksomhed, siger Christian Norborg, administrerende direktør i City Self-Storage Danmark.

Opbevaringsrum kan også bestilles direkte fra nettet, og vores online flyttebutik gør det muligt at gøre det samme med flyttetilbehør. Cityselfstorage.dk indeholder hjælpeværktøjer, som gør det intuitivt og bekvemt at handle med City Self-Storage, og servicen er i højsædet.

– Her lægges der særlig vægt på vores pladsberegnerfunktion og vores chat. Vi har skabt en platform som nemt konverterer til mobile brugere, og hvor brugervenlighed og funktionalitet er vigtige parametre for at imødekomme vores kunders ønsker og krav. Jeg er meget imponeret over resultatet, og er sikker på at den vil blive godt modtaget af vore nuværende og kommende kunder, siger Norborg.

For mere information kontakt

Christian Norborg,  administrerende direktør
Tlf:  30 94 94 61

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

Nu kan du også betale med MobilePay

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.
Prøv vores nye pladsberegner

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.
Erhvervskunder får adgang til inspirerende arbejdslokaler gennem nyt samarbejde

Erhvervskunder får adgang til inspirerende arbejdslokaler gennem nyt samarbejde

City Self-Storage er indgået i et samarbejde med Sp8ces – et koncept, som tilbyder fleksible og inspirerende arbejdslokaler gennem sit netværk. City Self-Storages erhvervskunder kan få fire måneders medlemskab gennem City Self-Storage.
*
*
*

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Du accepterer dette ved fortsat brug af hjemmesiden. Læs mere >