At flytte hver til sit: tips til at gøre processen nemmere

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Flytte hver til sit; tips og tricks

At flytte fra hinanden kan føles akavet og I kan let komme uenigheder når det kommer til at tage beslutninger. Vi har derfor lavet en tjekliste, der kan være behjælpelig, som kan bruges til at lette diskussionen.

Et forslag til en tjekliste, der kan være god at tage udgangspunkt i, når I flytter fra hinanden.

  • Beslut jer for, hvad I skal gøre med boligen
  • Beslut jer for, hvad I skal gøre med ejendelene
  • Afslut fælles abonnementer og konti

Flytte fra hinanden: hvad skal du med boligen?

Det afhænger af jeres forhold, er I gift, gælder der særlige regler. Hvis I er samlevende, så afhænger det af, hvem der har retten til boligen. Hvis kun én af jer står på lejekontrakten, vil det som udgangspunkt være den person der har retten til lejemålet. Hvis i begge står på, er det noget i skal blive enige om.

Her kan det være en god idé at få lavet et overdragelsespapir, sådan så I har det hele på plads skriftligt. Det kan du læse mere om her

Flytter fra hinanden: Flytter du ud?

Pludselig står du der med dine ejendele, men ingen plads til dem? Du har måske anskaffet dig en midlertidig bolig, før du finder en fast bolig. Dette kan naturligvis føles meget stressende. Et tip er at leje et midlertidigt depotrum og opbevare dine ting for at undgå stress over dem. Lej et depotrum. Ved at opbevare dine ting i et depotrum kan du stressfrit rydde op i dine ejendele.

Glem ikke at ændre adressen

Glem ikke, at du skal lave en flytteanmeldelse, det sker på borger.dk, du har et link til siden her. For at den nye adresse skal gælde fra den dag, du flytter ind i den nye bolig, skal du ændre din adresse senest 5 dage efter, du er flyttet ind i den nye.

Tid til at flytte...

Det kan føles som om, du skal rykke ud hurtigt uden varsel. Midt i stressen bliver der naturligvis ikke tænkt så meget over at pakke ejendelene rigtigt. Det ville dog være en skam, hvis de kom til skade.

Nogle enkle tips er at pakke i flyttekasser og markere kasserne tydeligt. Det, der er skrøbeligt, skal beskyttes for ikke at blive beskadiget under transporten. Læs mere om, hvordan du bedst flytter.

Køb flyttematerialer

Vores pakke- og flyttebutikker tilbyder alt, hvad du kan få brug for inden en flytning, du kan købe vores mest populære sortiment online eller i vores bemandede faciliteter. Kontakt os for at høre nærmere om butikken tættest på dig

Se nogle af vores mest populære produkter, som du kan købe i vores fysiske flyttebutikker.

Flytte fra hinanden: skifte fra et større hjem til to mindre?

I mange tilfælde kan du ændre dit lejemål. Det er almindeligt at skifte fra større til to mindre boliger, når man flytter fra hinanden. Det nemmeste er at lægge annoncer op på de sociale medier, når man skriver, at man bytter sin lejlighed ud med to mindre. Der er også tilbud til annoncering af lejlighedsændringer.

Fraflytning: salg af boligen

Har I købt en bolig, mens I var gift, deler du overskuddet, hvis I ikke har underskrevet en ægtepagt. Det samme gælder samlevende, der ikke har underskrevet en samejeoverenskomst (det kan du læse mere om her)

At flytte fra hinanden: Dele ejendele

Dette kan være vanskeligt. Alternativerne er enten at sælge alt og dele overskuddet i to, eller dele formuen efter aftale. Du skal dog huske på, at det meste falder i værdi, og at du formentlig ikke får dine penge tilbage på det, du har tænkt dig at sælge. Har du samejeoverenskomst er det selvfølgelig den aftale der gør sig gældende ift. fordeling.

Lejer du et fælles lager hos os på City Self-Storage?

Du kan selvfølgelig komme ind og skifte til to mindre uden ekstra omkostninger eller endda overføre lageret til det andet. Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig.

Hvad skal man gøre med fællestingene?

Når man er i længerevarende forhold, så køber man ofte ting sammen – det kan være SUP-board, en havkajak eller andet sæsonbaseret udstyr. Hvis ingen af jer vil skilles med legetøjet, så er en mulighed at få et fælles opbevaringsrum, hvor i begge kan komme og hente ting, som I deler, efter behov.

Flytning fra hinanden: administration

Glem ikke at afmelde delte abonnementer og konti. Man kan dele meget for at spare penge, når man bor sammen. Det kan være godt at tjekke alle abonnementer og konti. Et eksempel kunne være streamingtjenester eller husforsikring.

Vi håber, at disse tips har været nyttige og lette denne proces.

Kontakt

Vi ønsker dig held og lykke! Husk at du bare kontakter os i en af ​​vores butikker, hvis du har nogle tanker. Kontakt din nærmeste facilitet i dag. Eller ring til os på: +45 7015 1111

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nytår og forsætter

Hvad er dine nytårsforsætter?

Det nye år er lige startet, og det helt store spørgsmål for tiden er: Har du nogle nytårsforsætter? Har du endnu ikke tænkt over det, kan du lade dig inspirere af nogle af vores forslag.

ryddeligt hjem

Var et af dine nytårsforsætter at holde det ryddeligt derhjemme?

Et ryddeligt hjem behøver ikke at kræve en stor indsats, eller være en overvældende opgave. Med små tricks i hverdagen, kan du nemt få et ryddeligt hjem.

tempereret opbevaring

Hvad er et tempereret opbevaringsrum?

Nu hvor kulden er ved at bide sig godt fast, er det en god idé at have et tempereret opbevaringsrum til sine opmagasinerede ejendele. Men hvad betyder det egentlig, at et opbevaringsrum er tempereret?

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose