Sådan holder du god hygiejne når du flytter

Det er altid vigtigt at tænke på hygiejne. Også når du flytter. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan bevare den gode hygiejne når du flytter.

En kort opsummering:

 • Tænk på, hvad du rører ved
 • Hav vådservietter og håndsprit tilgængeligt
 • Vask hænder
 • Brug flyttehandsker og skift tøj

Hvorfor er god hygiejne under flytningen vigtig?

Hygiejne er altid vigtigt, og når du flytter, er der mange kontaktpunkter, som gør at det endda bliver særligt vigtig for at holde dig selv og andre sunde og raske. Det er ærgerligt at blive syg, når du endelig er færdig-indflyttet.

Vi ved at fokus ofte ikke er på hygiejne, men mere på at blive færdig så hurtigt som muligt. Vores råd er derfor nemme at overholde, og vil ikke tilføre noget ekstra stress ind i flyttesituationen.

Tænk på, hvad du rører ved

I løbet af flytningen rører du vældig mange steder. Du rører ved flyttekasser, flyttebil, døre og du rører mange steder, hvor andre også rører. Bagefter tager du måske fat i mobilen, måske lægger du en hånd på skulderen af dine flyttehjælpere, og derefter dit ansigt. På den måde går det hurtigt med at sprede væmmelige baciller og vira, så prøv at være opmærksom på, hvad du rører ved, og undgå at røre for meget følgende steder uden at vaske hænderne:

 • Hænderne
 • Mobilen
 • Ansigtet

Mulighed for vask

Vi kan starte med en kort huskeliste, som vi går mere i dybden med.

Følgende er smart at have tilgængelig på flyttedagen:

 • Vådservietter
 • Håndsprit
 • Flyttehandsker
 • Sæbe

Det er svært at undgå at røre ved beskidte steder og ting, når du flytter. For at opretholde en god hygiejne flyttedagen igennem er det smart at have vådservietter og håndsprit tilgængelig, især hvis almindelig håndvask ikke er muligt i løbet af dagen. Vådservietter er gode til at fjerne overskydende skidt på hænderne, og håndspritten fjerner bakterier og vira.

Flytter du ind i et nyt hjem, er der som regel en håndvask tilgængelig. Husk at pakke din sæbe i flyttelæsset, så det er nemt at få fat i og få vasket hænder i løbet af dagen. Du kan f.eks. lægge sæben i den taske eller flyttekasse, du pakker til den første dag i dit nye hjem.

Flyttehandsker

Et nemt råd at følge er at bruge flyttehandsker, som er gode for flere ting. Først og fremmest beskytter du dine hænder under flytningen. Du undgår små rifter og andre skrammer, som let opstår, når der skal bæres meget, og du arbejder med papkasser. Du får også et bedre greb om det, du bærer på, når du bruger flyttehandsker.

Samtidig med at du beskyttes mod skader og får et bedre greb, bliver du ikke beskidt på hænderne, hvis du bruger handsker. Det er vigtigt at være opmærksom på, at du fortsat skal vaske hænder eller afspritte dem, når du tager handskerne af.

Skift tøj

Når du er færdig med at bære alt ind i lejligheden, er det en god idé at skifte tøj. Husk, at du har været ude mange steder med det tøj, du har flyttet i. Før du sætter dig i sofaen eller lægger sengetøj på sengen, kan det være en god idé at skifte tøj først.

Følger du disse nemme råd, får du en mere hygiejnisk flytning.

Held og lykke på flyttedagen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose