Når du skal flytte til København

Når du flytter til København, kan det være en stor omvæltning. Kom godt igennem med vores tips til en super flytning til landets hovedstad.

Når den store beslutning om at flytte til landets hovedstad er truffet, er det om at komme i gang med forberedelserne. København er en helt særlig by, og derfor er der nogle helt særlige ting at tænke på, når flytningen går dén vej.

Skab overblik med lister

Okay, det her tip er måske ikke kun rettet mod at flytte til København. Lister er nemlig altid en god idé, når du skal flytte og bevare overblikket. Men der kan være særligt mange ting at holde styr på, når man flytter til København for første gang, og dér kommer listerne virkelig til sin ret.

Gå tidligt i gang med at forfatte listerne, og tjek så af undervejs, når tingene er blevet gjort. Findes der noget mere tilfredsstillende, end at tjekke af ud for en færdig opgave?

Brug flyttemænd, der har erfaring med byen

Selvfølgelig kan du selv stå for flytningen. Men det er altså ikke helt nemt at finde parkering til flyttebilen, og de små Københavnske trapper kan også være en udfordring. Du kan derfor med fordel anskaffe dig hjælp fra et flyttefirma, der har erfaring med flytninger i København.

Vi kan også anbefale flyttemænd, som vi har haft mange års samarbejde med. Klik på linket, eller spørg os på telefon, i chatten her på siden eller i vores butikker.

Få plads i en lille Københavner-lejlighed

I København er enhver kvadratmeter værdifuld, og derfor er lejlighederne ofte små i forhold til boliger udenfor byen. Der findes mange tricks til at få et lille rum til at virke større, blandt andet ved at have spinkle og enkle møbler samt et frit gulv.

Relateret: 9 lifehacks til små boliger.

Sørg for ikke at have for mange ting i en lille lejlighed, men skab i stedet luft og lys med væghængte møbler og afdæmpede farver.

Tjek dine nye loft- og kælderrum

De fleste lejligheder i København kommer med et loftsrum eller et kælderrum. Her kan du have de ting, du oftest bruger, men ikke har plads til i lejligheden. Men nogle loft- og kælderrum kan være små og fugtige, og her er det en oplagt mulighed at leje et opbevaringsrum på et professionelt lager.

Du kan finde et opbevaringsrum nær dig her.

Få styr på parkering eller fat din cykel

Måske kommer du fra en bolig, hvor der var plads til bil, trailer og campingvogn, men som nævnt er parkering ikke helt nem i København. Det kan derfor være rigtig dyrt eller ligefrem umuligt at have køretøjer stående i absolut nærhed af hjemmet.

Hos os kan du leje parkering til alle slags køretøjer, så du ikke behøver at skille dig af med noget. Så er den også både hegnet ind, og sikret med alarm og overvågning.

Som enhver anden flytning

Endelig er en flytning til København stadig en flytning, og de samme råd er stadig gældende. Det kræver grundig forberedelse, og det vil altid være lidt uforudsigeligt.

Tjek derfor vores omfattende flytteguide, der holder dig i hånden fra beslutningen om at flytte er truffet, til det sidste er klaret. Her kan du læse den første artikel i flytteguiden, som giver dig et generelt overblik over flytningen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose