Opbevaring for håndværkere

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

De forskellige typer værktøj og maskiner kræver forskellig opbevaring. Noget er bare nødvendigt at have lige ved hånden, og noget andet bruges måske ikke så tit. Derfor kan du have brug for en håndfuld opbevaringsmuligheder, der passer til din hverdag.

Så hvilke ting giver mening af opbevare i varevognen, skuret eller eksternt? Vi giver et par bud på, hvad der bør opbevares hvor.

Varevognen

Har du en varevogn til dit arbejde som håndværker, er det nærliggende at opbevare mange af dine ting i den. Så har du nemlig altid tingene med dig. Men din varevogn kan blive rigtig kold om vinteren, og måske er der noget af dit udstyr eller værktøj, der ikke kan tåle fugt eller frost? Varevognen kan også være særligt udsat for indbrud, og selvom du er forsikret, tager det tid at anskaffe værktøj og maskiner igen.

Relateret: 4 ting der ikke tåler frost

Der er nogle ting, man som håndværker bare bruger hver gang, f.eks. tommestokken, en blyant, et vaterpas eller lommeregneren. Det giver god mening at opbevare sådan nogle ting i varevognen, og de optager heller ikke for meget plads, hvis du en dag skal have en ekstra maskine med i vognen.

Fordele ved at opbevare i varevogn:

 • Altid lige ved hånden
 • Skal ikke slæbe ud og ind af vognen

Ulemper:

 • Ikke frostsikret
 • Særligt udsat for indbrud
 • Mister fleksibiliteten, hvis der ikke er ekstra plads i vognen

Skuret eller garagen

Måske har du et skur eller en garage i privaten. Og her kan du også sætte nogle af dine maskiner og dit værktøj af, hvis du ikke vil have det i varevognen. Det er tæt på, og du kan komme til det, når du vil. Du kan også isolere skuret eller garagen, så dit fugt- og kuldehadende værktøj har et trygt hjem.

Som nævnt er der nok noget af dit udstyr, der ikke kan tåle fugt og frost. Og der kan blive rigtig fugtigt og rigtig koldt i et skur, så de ting kan ikke altid blive opbevaret der. Find ud af, hvad der giver mening for dig at have i dit skur eller garage, og giv tingene deres egen plads.

Fordele:

 • Tæt på og let tilgængeligt
 • Kan aflåses og sikres

Ulemper:

 • Ikke alt udstyr kan tåle at stå der
 • Tager plads fra private ting

Professionelt opbevaringscenter

På et professionelt opbevaringscenter står dine ting i et eksternt lager med et tempereret indeklima. Derfor kan alt dit udstyr tåle at stå i opbevaringsrummet, og det er kun dig, der har adgang til tingene. Har du større maskiner som gulvslibere, boremaskiner eller andet, kan de nemt afhentes ved behov.

Relateret: Hvad er et tempereret opbevaringsrum?

Når du opbevarer på et opbevaringscenter, har du ikke altid dine ting lige hånden. Derfor er det vigtigt at finde et sted, der giver mening for din hverdag. Enten kan det være tæt på hjemmet, eller det kan være på en rute, du kører fast.

Fordele:

 • Tempereret - alle dine ting kan stå der
 • Opbevarede maskiner er ikke i vejen i vognen eller privaten

Ulemper:

 • Ikke altid lige ved hånden

Det er godt at have forskellige muligheder, når man skal opbevare sit værktøj og udstyr. Find ud af, hvad der passer bedst til din hverdag.

Har du brug for et opbevaringsrum til dit udstyr, kan du nemt bestille online her. Du kan også kontakte vores opbevaringseksperter, så I sammen kan finde den rette løsning.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

To do-liste og en kaffekop

Når du flytter til København

Når du flytter til København, kan det være en stor omvæltning. Kom godt igennem med vores tips til en super flytning til landets hovedstad.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose