havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

Der er forskellige ting, der må gøres med forskellige havemøbler. Er dine havemøbler af træ, må de behandles på én måde, og er de lavet af metal må de behandles på en anden måde.

Havemøbler af træ

Kort liste:

  • Rengøring af træmøbler
  • Oliebehandling af træmøbler
  • Opbevaring af træmøbler

Rengøring af træmøbler

Det første trin er altid at sikre, at havemøblerne er rene, inden de sættes væk for vinteren. Skidt, snavs og fugt må skrubbes af, men så er møblerne også klar til at blive sat direkte ud, når foråret kommer igen.

Tjek også her, om producenten har anbefalinger til bestemte rengøringsmidler eller fremgangsmåder. Lad træet tørre, inden du går videre til at behandle det yderligere.

Relateret: Efterår og klargøring til vinter.

Oliebehandling af træmøbler

Har du stole, borde og andre møbler, der er lavet af træ, skal du i mange tilfælde behandle møblerne med en bestemt træolie.

Den rigtige olie giver den nødvendige næring og beskyttelse til træet, imens møblet står gemt af vejen til vinter. Følg altid producentens anvisninger, når du behandler havemøbler af træ.

Vinteropbevaring af træmøbler

Møbler af træ har bedst af rimelig stabile temperaturer, og bør derfor opbevares et sted, der holder sig over frostgrader.

Derfor er skuret sjældent den bedste løsning, og har du ikke plads til at opbevare havemøblerne indendørs, kan du leje et tempereret opbevaringsrum.

Har du andet, du skal opbevare til vinter? Læs her, hvordan forskellige ting vinteropbevares bedst.

Havemøbler af metal

Kort liste:

  • Rengøring af metalmøbler
  • Opbevaring af metalmøbler

Rengøring af metalmøbler

Som med havemøbler af træ, skal også metalmøbler vaskes af. Det er i mange tilfælde lidt mere simpelt end træmøblerne, og kan nemt klares med en fugtig klud.

Ved genstridig snavs i samlinger eller andre steder, der er svære at komme til, kan en børste være til stor hjælp.

Til slut er det vigtigt at sikre sig, at metalmøblerne er helt tørre, så de er rustfrie og rene, når de kommer ud i haven igen.

Opbevaring af metalmøbler

Nogle møbler af metal kan snildt klare frosten udendørs, og klarer sig fint med en presenning eller plastikdækken over sig. Andre har, ligesom træmøblerne, brug for frostfri opbevaring for at være klar til næste sæson.

Har du kælder, loft eller garage som er opvarmet, er det de nemmeste steder at gøre af møbler. Hvis du altså har plads der. Har du brug for ekstra opbevaringsplads til dine havemøbler, kan du bestille et tempereret opbevaringsrum her.

Så er der bare tilbage at sige god fornøjelse med havemøblerne!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nytår og forsætter

Hvad er dine nytårsforsætter?

Det nye år er lige startet, og det helt store spørgsmål for tiden er: Har du nogle nytårsforsætter? Har du endnu ikke tænkt over det, kan du lade dig inspirere af nogle af vores forslag.

ryddeligt hjem

Var et af dine nytårsforsætter at holde det ryddeligt derhjemme?

Et ryddeligt hjem behøver ikke at kræve en stor indsats, eller være en overvældende opgave. Med små tricks i hverdagen, kan du nemt få et ryddeligt hjem.

tempereret opbevaring

Hvad er et tempereret opbevaringsrum?

Nu hvor kulden er ved at bide sig godt fast, er det en god idé at have et tempereret opbevaringsrum til sine opmagasinerede ejendele. Men hvad betyder det egentlig, at et opbevaringsrum er tempereret?

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose