Halloween – en (u)hyggelig tid?

Halloween kan virke uhyggeligt, men er det rent faktisk en tradition, hvor uhyggen er vigtig? Det er i hvert fald vigtigt for os, at der ikke er uhyggeligt på vores opbevaringscentre, og det sikrer vi med den keltiske version af halloween.

Halloween er tiden for skræmmende kostumer, udskårne græskar og ’slik-eller-ballade’. Vi pryder husene med spøgelser, spindelvæv, flagermus og skeletter. Børnene sendes ud i nabolaget for at true med ballade. Det høres ofte, at traditionen er amerikansk. At den handler om, at sløret mellem denne verden og efterverdenen løfter sig, og at de døde derfor begår sig mellem os levende. En uhyggelig tid!

Uhyggeligt self storage

Man kunne nemt forestille sig, at det er som taget ud af en gyserfilm at befinde sig på et opbevaringslager til Halloween. Man ser for sig en labyrint af gange, der ser ens ud, og måske en uhyggelig skikkelse, der kunne vente bag hvert et hjørne. Brrr … Bare tanken kan få det til at løbe koldt ned af ryggen. Men er Halloween egentlig så uhyggelig, som vi gør den til?

En oldgammel tradition

Den allerførste start på Halloween var faktisk ikke i USA, men helt tilbage i oldtiden i den keltiske kalender. Kelterne opdelte året i to – den lyse tid og den mørke tid. Når den mørke tid kom, byggede kelterne store bål, og fejrede den overståede høst på en dag, de kaldte Samhain. Den mørke tid samlede stammen i fællesskab med lys og håb for det nye år. Det var en tradition, der markerede, at stammen skulle passe på hinanden i den kommende kolde og mørke tid.

City Self-Storage og Samhain

Vi vælger at gå med den keltiske version. Så bliver det bare en anelse mere hyggeligt at være på vores lager selv til Halloween.

Derfor har vi f.eks. lys, der aktiveres ved bevægelse, så der altid er oplyst omkring dig og alle andre på lageret. Vi har også navngivet alle gangene på vores opbevaringslagre med velkendte navne som Mickey Mouse, Dirch Passer og Pulp Fiction, så det er nemt at finde rundt.

Og hvis du ikke kommer forbi dit opbevaringsrum til Halloween, kan du stadig være vis om, at dine opbevarede ting står helt sikkert. Vi har ikke bål til at holde det onde væk. Til gengæld har vi sikret lageret med personlige adgangskoder, overvågning og kraftige hængelåse – og det må være næsten ligeså godt som et bål!

Når Halloween er overstået

Holder du den amerikanske version, og har pyntet op og klædt dig og børnene ud, står du tilbage med en masse kreative dekorationer og flotte kostumer. Det ville være en skam at smide det hele ud. Gem alt udstyret til næste år i et opbevaringsrum, så det ikke flyder derhjemme i et helt år. Kontakt vores opbevaringseksperter eller reserver online her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose