Sku ikke et opbevaringsrum på facaden

Døren til et opbevaringsrum kan have mange former, farver og fremtoninger. Man kan have en forudindtaget mening om opbevaringsrum når man ankommer til en af vores centre.

Rum i samme størrelse kan synes ens, og en forudindtaget mening kan være svær at undgå. Det er dog principielt umuligt at forudse hvad der venter når du åbner hver dør. Hos os er der et utal af muligheder. Det kan være et tomt rum der venter på at en kunde flytter ind. Det kan være et rum med flyttekasser fra gulv til loft fyldt med barndomsminder. Det kan være et menneskes samlede ejendele mens vedkommende leder efter et nyt hjem. Eller sågar et rum fyldt med håndlavede bamser der venter på kærlighed. Det er netop inde i lagerrummene at de mange forskellige værdier findes.

Mangler du opbevaringsplads? Bestil opbevaring online her.

Da alle rum er aflåste og identiske udefra, er det umuligt at vide hvad der præcist gemmer sig bag facaden. Ingen lagerrum er ens indeni, men et opbevaringsrum er i bund og grund et opbevaringsrum, præcist som et menneske i bund og grund er et menneske. Vi respekterer, at vores rum har forskelligt indhold og forskellige værdier, og mener, at det er vigtigt ikke at dømme et opbevaringsrum på det udvendige, da det er alt det, de indeholder, der er det vigtige. Denne måned fejrer vi dette. Alle de gode sider ved mangfoldighed og det vigtige ved at vise hinanden respekt og kærlighed, uafhængig af facade. Vi i City Self-Storage ønsker alle en god fejring af København Pride.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose